g_ptransp_liten-2.jpg
välkommen Om oss Kontakt Bilar Personal Bilder Ägare Janne har ordet.. Film om G&P

janne.jpeg

Jan-Erik Persson driver sedan några år tillbaka, företaget tillsammans med frun Kicki. Detta sedan Stig Johansson av hälsoskäl endast är passiv aktieägare. Janne tycker det är en utmaning att få driva företaget efter eget huvud. Janne har alltid ambitionen att lösa de uppdrag som kommer in. Att vara positiv är en grundbult i hela hans tänkande, detta smittar lätt av sig på alla som finns i hans närhet. Så att arbeta i ett företag med en sån ledare blir mycket enkelt. Tittar man på bilarna, så förstår man att janne gillar att hålla dessa fräscha. Ja han är väl inte pedant, men mycket nära.

Som den företagare han är, så blir väl fritiden lite rumphuggen. Men under den varma årstiden så blir det gärna en tur i den för säsongen införskaffade husbilen. Är det riktigt varmt, så tar han gärna ett dopp i den egna poolen. På höstkanten är onsdag och torsdagkvällar nästan heliga, för onsdag då är det styrketräning med andra "ynglingar" i Lundsbrunn. Torsdagkväll sätter han och kompisarna ihop en V75 som är absolut säker fram till första loppet på Lördag.                                                                                  

pict3051

Kristina "Kicki" Persson sköter all administration på företaget, med allt vad det innebär av lönehantering, bokföring och kontakter med revisor. Kicki måste vara en dröm att ha som kund för en revisor då hon är pedantisk med sina papper.

Duktigt med tanke på att hon är ganska grön när det gäller administration. Som gammal kokerska kunde hon ju lätt ha "rört till det". Övrig tid är hon med och kör. Gästfriheten är stor hos Perssons, det när nästan omöjligt att passera detta hem utan att fått något i sig. När det gäller Kicki så har företaget fått konkurrens om hennes uppmärksamhet,en kille vid namn Rasmus 4 år och en Stella 1 år, får lätt mormor att glömma alla papper. Fritidsintressena delar hon till viss del med Janne. Bad i egna poolen och turerna med husbilen. På vintern blir det mycket korsordslösning och TV.

 

Copyright 2010 Gods & Persontransport i Götene AB